KONTAKT

Følg med på bloggens Facebookside: Regnbuens ende
Følg med på bloggens Instagram: regnbuensende

Facebooksiden vil oplyse om nye blog-indlæg, så det er muligt at læse indlæggene med det samme, og ikke først gennem Bloglovins daglige opdatering. For at kunne følge med mere visuelt, vil det være gennem Instagram, at der (mere eller mindre) dagligt vil blive lagt billeder ud på farten. Det er en nem måde at følge med på, og få løbende opdateringer om, hvad jeg foretager mig.

Send en mail, hvis du har et spørgsmål, som du ikke ønsker at skrive i en kommentar: regnbuensende@gmail.com

2 Comments

 1. Asger says

  Hej!

  Undskyld det sene svar.

  Jeg skriver angående mit opslag på “DANSKE BLOGGERE” vedrørende min nye modewebshop. Jeg vil gerne lave et samarbejde med dig, hvor jeg sender dig nogle solbriller (du bestemmer farve) og bracelets. Det eneste krav er at du skriver om det på din blog og linker til min hjemmeside og facebookside, derudover får du også tildelt en unik rabatkode dine læsere kan bruge :-) Er det noget du er frisk på?

  Vores koncept er “Affordable Fashion”, altså mode til overkommelige priser. Det er mange af de populære ting vi kører med, men til en pris ingen andre kan hamle op med. Vi åbner 1.August. Du får mere information senere, kan først sende dig pakken når vi kommer tættere på d.1, da jeg ikke har alle mine produkter hjemme endnu.

  Hav en dejlig aften,

  De bedste hilsener,
  Asger

  • Stephanie de Serene d'Acqueria Lau says

   Hej Asger,

   Det lyder rigtig fint, og jeg vil selvfølgelig gerne være med!
   Du skriver bare til mig, når det bliver mere aktuelt.

   Glæder mig til at høre nærmere!

   De bedste hilsner,
   Stephanie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *